• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Force Alloy Devil 1 liter

-15%
1 / 1
€19,25 €16,36
Alloy Devil is een nieuw soort velgenreiniger die zonder problemen veilig remstof en verontreiniging van chromen, gepolijste aluminium en geanodiseerde velgen verwijdert
Levertijd Verzending binnen 2 tot 3 werkdagen
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Alloy Devil 1 liter

De velgenreiniger reinigt zonder het gebruik van schadelijke zuren. Dit product voldoet aan de wet over de milieuvriendelijkheid van was- en reinigingsmiddelen en zijn biologisch afbreekbaar. De speciale velgenreiniger van Alloy Devil heeft een beschermende werking voor stalen en aluminium velgen. Dit product is PH neutraal. 

Toepassingen:

Uitsluitend te gebruiken voor velgen, wieldoppen en banden. Dit is product is handig te gebruiken in combinatie met een velgenborstel of een spons. 

Gebruiksaanwijzing:

Draai spuitmond naar “ON”. Velgenreiniger op de velg spuiten. De vuiligheid wordt binnen enkele minuten losgeweekt van de ondergrond. Tijdens dit proces krijgt het vuil op de velg een rode kleur.

Boen vervolgens tot de reiniger gaat schuimen en spoel vervolgens af. Aangekoekte remstof en verontreiniging  laten inweken en bovenstaande handelingen herhalen. Verwijder gemorste reiniger met water. Vermijd het opdrogen van de reiniger op de laklaag.

Test voor het gebruik geschiktheid op een onopvallende plaats.

LET OP! 

1. Controleer eerst de werking van het product, met name bij hoogglans verdichte velgen. Probeer het product eerst uit op een kleine en niet-zichtbare plek en volg zorgvuldig de instructies op van de fabrikant van de velgen!
2. Niet over hete delen spuiten.
3. Het product niet in de felle zon gebruiken!
4. Het product niet laten opdrogen!
5. De fles altijd rechtop bewaren en vervoeren!
6. Buiten het bereik van kinderen bewaren!

Technische Data:

Vorm: Vloeistof
Kleur: Geel/Groen
Reuk: Karakteristiek

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen