Klantenservice

Algemene informatie mzsslijpservice:

http://www.mzsgereedschap.nl  en mzsslijpservice is een onderdeel van M.Z.S. BV. Een belangrijk deel van ons bedrijf is het slijpen en produceren van verspanende gereedschappen in hardmetaal en HSS. Ook leveren wij vrijwel alle electronische en niet-electronische gereedschappen. Deze kunt u bestellen via onze webshop www.mzsgereedschap.nl

Slijpservice – CNC Slijptechniek

mzsslijpservice heeft een speciale gereedschapslijperij voor het slijpen en produceren van verspanende gereedschappen in Hardmetaal en HSS.

Wilt u gereedschap aanbieden bij mzsslijpservice, neemt u dan even telefonisch of e-mail contact op. Levertijden worden in gezamenlijk overleg bepaald. In elk geval kunt u er zeker van zijn dat levertijden worden nagekomen.

Wat doen wij precies?

Wij slijpen onder andere hm / hss cirkelzagen, frezen, bovenfrezen, boren, vlakbankbeitels, lintzagen, machinemessen, papiermessen etc. etc. voor de hout-, metaal-, en kunststofverwerkende industrie.

Wij leveren alle hierboven genoemde gereedschappen en verder nog wisselmesgereedschap voor de productie van ramen, deuren en kozijnen en (wisselmes)gereedschap voor CNC-bewerkingscentra inclusief alle opspangereedschap. Ook leveren wij Scheer, Makita,Guhdo, Quwoto, Lamello, en Metabo gereedschappen voor de laagste prijs.

 

Bezoekadres (alleen op afspraak)

mzsslijpservice

Pletterij 28

2211JT Noordwijkerhout

 

Postadres

mzsslijpservice

Pletterij  28

2211JT Noordwijkerhout

 

Overige gegevens van mzsslijpservice:

Mobiel : 06-11297155

E-mail  : [email protected]

KvK nummer  : 59330775

BTW nummer  : NL 8061.65.078.B.01

IBAN  : NL 32 RABO 0140649964

BIC  : RABONL2U