• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Internetbankieren

Met Internetbankieren kunt u veilig en gemakkelijk online winkelen. Hieronder vallen bijvoorbeeld iDeal en Bancontact/Mistercash. Bij Internetbankieren betaalt u via onze partner Mollie Payments.

Deze betaalmehode is gratis bij MZS Gereedschap.

Creditcards

Bij MZS Gereedschap kunt u betalen met creditcards van MasterCard en VISA.

Sommige banken bieden houders van een creditcard van Visa of MasterCard nog een extra beveiliging aan, in de vorm van een pincode of een wachtwoord. Op deze manier weten de bank en wij dat u de rechtmatige eigenaar of gebruiker van de kaart bent. Als uw kaart voor deze extra beveiliging ‘Verified by Visa’ of ‘MasterCard Secure Code’ is aangemeld, dan vragen we u om ook uw pincode of wachtwoord in te vullen. Alleen als deze klopt, wordt de betaling geaccepteerd.

Biedt uw bank deze extra beveiliging, maar is uw kaart hiervoor nog niet aangemeld, dan kan uw bank tijdens de betaling vragen of u uw kaart alsnog wilt aanmelden. Dit proces heet ‘Activation During Shopping’. Wij hebben geen invloed op dit proces.  De aanmelding voor Verified by Visa en Mastercard Secure Code vindt plaats via een directe link naar uw bank. Wij hebben geen inzicht en toegang tot deze gegevens. Zodra u zich heeft aangemeld voor deze dienst, kunt u de boeking afmaken.  

Voor meer informatie over Verified by Visa of MasterCard Secure Code raden we aan contact op te nemen met uw bank.

Voor deze betalingsmethode rekenen wij een toeslag van 1,8 procent van het orderbedrag. 

Paypal

Via Paypal kunt u eenvoudig geld overmaken via de beveiligde omgeving van Paypal. U kunt direct uit uw Paypal tegoed betalen, maar u kunt er ook voor kiezen om via Paypal voor credticardbetaling te kiezen.

Het betalen via Paypal is gratis bij MZS Gereedshcap. 

AfterPay – Digitale Factuur

AfterPay voert voor MZS Gereedschap het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij MZS Gereedschap betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. 

Bankoverschrijving

Het is mogelijk om uw bestelling te betalen via een bankoverschrijving. Houd er rekening mee dat we uw bestelling pas in behandeling nemen zodra het volledige bedrag bij ons binnen is. 

Betalen via bankoverschrijving is gratis.