Over MZS

MZS Gereedschap en MZS Slijpservice zijn onderdeel van M.Z.S. BV. Een belangrijk deel van ons bedrijf is het slijpen en produceren van verspanende gereedschappen in hardmetaal en HSS. Ook leveren wij vrijwel alle electronische en niet-electronische gereedschappen. Deze kunt u bestellen via onze webshop www.mzsgereedschap.nl

Slijpservice – CNC Slijptechniek

MZS Slijpservice heeft een speciale gereedschapslijperij voor het slijpen en produceren van verspanende gereedschappen in Hardmetaal en HSS.

Wilt u gereedschap aanbieden bij MZS Slijpservice, neemt u dan even telefonisch of e-mail contact op. Levertijden worden in gezamenlijk overleg bepaald. In elk geval kunt u er zeker van zijn dat levertijden worden nagekomen.

Ophaal en retour dienst voor

Noord Holland, Zuid Holland, Friesland, Groningen, Drente, Gelderland, Brabant, en Limburg.

Wat doen wij precies?

MZS CNC-slijptechniek

MZS-slijpservice is als producent en gereedschapslijperij een volwaardige speler op diverse internationale markten voor het leveren en produceren van verspanende gereedschappen voor zoals hout en metaal en aluminium en kunststof industrie.

Ook is MZS-slijpservice al meer dan 15 jaar actief op de online markt met meer dan 20000 gereedschappen voor de hout en metaal en alles voor de auto garage.

Ook kunnen wij u adviseren over de nieuwe aanschaf van een CNC machine, van diversen merken die er op de markt te koop zijn, dat u altijd de juiste machine en software en gereedschap voor uw bedrijf aanschaft.

Ook het slijpen van uw gereedschappen kunnen wij totaal voor u verzorgen met onze eigen ophaaldienst die wekelijks bij u langs kan komen, Ook kunnen voor de CNC-machines in onze werkplaats uw diamantgereedschappen eroderen en voor zien van de juiste meetprotocollen.

Ook voor spiraalfrezen hebben wij in onze eigen productie, alle maten en modellen kunnen wij voor u fabriceren en dat met 24 uur geleverd.

Ook zijn wij  importeur van diversen merken gereedschappen en kunnen wij uit voorraad leveren, merken die op de wereldmarkt hoog staan aangeschreven.

Zaagbladen van Kanefusa het top merk uit Japan worden gezien als de beste zagen die er op de wereldmarkt te krijgen zijn.
AKE tools voor frezen diamantgereedschappen en zaagbladen.
Freud boren en zaagbladen
Trasco boren en frezen voor de bovenfrees en de spindelfreesmachine

  Bekijk ook eens het verschil wat u nu betaald en wat u bij MZS gereedschap betaald om uw cirkelzaagbladen te laten slijpen,

   

   

   

  Bezoekadres (alleen op afspraak)
  Satelietbaan 1023-03

  2181MG Hillegom

  Postadres

  Satellietbaan 1023-03, 2181MG Hillegom

   

  Overige gegevens:
  Mobiel : 06-11297155
  E-mail  : mail@mzsgereedschap.com
  KvK nummer  : 59330775
  BTW nummer  : NL 8061.65.078.B.01
  IBAN  : NL 32 RABO 0140649964
  BIC  : RABONL2U

   

  Wij slijpen onder andere hm / hss cirkelzagen, frezen, bovenfrezen, boren, vlakbankbeitels, lintzagen, machinemessen, papiermessen etc. etc. voor de hout-, metaal-, en kunststofverwerkende industrie.

  Wij leveren alle hierboven genoemde gereedschappen en verder nog wisselmesgereedschap voor de productie van ramen, deuren en kozijnen en (wisselmes)gereedschap voor CNC-bewerkingscentra inclusief alle opspangereedschap. Ook leveren wij Force, Weber tools, Silverline, JHV, Scheer, Makita, Guhdo, Quwoto, Lamello, en Metabo gereedschappen voor de laagste prijs.