WAAROM KIEZEN VOOR SLIJPTECHNIEK MZS?

Slijptechniek MZS

MZS slijptechniek en Noord
is een van de grootste slijperijen ontstaan. Wij hebben alles in eigen beheer
daarom kunnen wij de prijzen in deze tijden ook laag houden.

bespaar veel geld en profiteer van onze service en lage prijzen! route dienst van de kop van Noord Holland tot Limburg.

Waarom voor onze service kiezen

Diamant eroderen

Naast het modificeren en eroderen van standaard-gereedschappen, produceert wij PKD Tools die worden toegepast in de metaal-, kunststof-, hout-, en aluminium-verwerkende industrie.
Het bewerken van PKD gebeurt door middel van eroderen.
Het erodeerproces gebeurt onder hoge temperaturen. Het spanningsverschil tussen elektrode en het gereedschap slaat door middel van vonken over op het gereedschap via de olie. Deze vonken verbranden het diamanten (PKD) snijmateriaal, zodat er weer een scherpe snijkant ontstaat.


Balanceren

Om te voldoen aan steeds hogere kwaliteitsnormen, kunnen wij uw gereedschappen balanceren. Gebalanceerde gereedschappen bieden een economisch voordeel door een hogere standtijd van uw gereedschap en een betere oppervlaktekwaliteit in de afwerking van uw product.

Meten

Een geautomatiseerd meetsysteem stelt ons in staat vrijwel al uw gereedschappen te kunnen voorzien van de juiste meetprotocollen.

Advies

Slijptechniek Noord en MZS is voor haar klanten een competent aanspreekpartner. Het ontwikkelen en optimaliseren van productie-methodieken speelt hierbij een belangrijke rol. Alsmede advisering over inzet van verspanende gereedschappen.

Specials

Wij zijn toonaangevend in het leveren van speciale gereedschappen die worden ingezet in de metaal, kunststof-, aluminium-, en houtindustrie.
Specials worden geslepen c.q. gemodificeerd naar klantwens en vormen stuk voor stuk belangrijke schakels in de optimalisatie van uw productieproces. Indien gewenst kunnen deze worden voorzien van een coating om een langere standtijd te garanderen. Een optimaal uitgerust machinepark stelt ons in staat op zeer korte termijn uw specials ter plekke te leveren inclusief alle toebehorende meetprotocollen en een 3D ontwerp.

 

Waarom kiezen voor MZS Slijptechniek ?

 Wij zijn specialist op het gebied van het CNC slijpen en produceren van

gereedschappen en CNC gereedschappen.

 

  • Een eigen routedienst.
  • Onze medewerkers beschikken over een brede kennis van gereedschappen voor de interieurbouw, bouw, en metaal bedrijven.
  • Wij zijn één van de grootste slijperijen in Nederland met een modern en gevarieerd machinepark
  • Wij beschikken over een grote voorraad aan nieuwe gereedschappen
  • Een zeer korte levertijd van speciaal gereedschap
  • Eigen productie van onder andere volhardmetaal schachtfrezen
  • PKD/diamant eroderen en als het moet binnen 24 uur weer retour geleverd voorde laagste prijs en met de meetprotocollen
  • Altijd de beste prijs voor uw gereedschappen en de beste merken
  • Onze CNC machines kunnen 24 uur per dag produceren dus altijd uw slijpwerk en nieuwe gereedschappen snel geleverd
  • Altijd de laagste prijs voor het slijpen van uw cirkelzaag
  • HM Zaagblad slijpen tot 72 tanden, tandvorm maakt niet uit € 11,00
  • HM Zaagblad slijpen tot 120 tanden tandvorm maakt niet uit 15,50
  • Heeft u interesse in onze slijpdiensten of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor het slijpen van (CNC) gereedschap? Neem gerust contact met ons op via onderstaand mail formulier, of bel ons 06-11297155 en betaal elders niet meer dan nodig is!

Contact form