MZS Gereedschap en MZS Slijpservice zijn onderdeel van M.Z.S. BV. Een belangrijk deel van ons bedrijf is het slijpen en produceren van verspanende gereedschappen in hardmetaal en HSS. Ook leveren wij vrijwel alle electronische en niet-electronische gereedschappen. Deze kunt u bestellen via onze webshop www.mzsgereedschap.nl

Slijpservice – CNC Slijptechniek

MZS Slijpservice heeft een speciale gereedschapslijperij voor het slijpen en produceren van verspanende gereedschappen in Hardmetaal en HSS.

Wilt u gereedschap aanbieden bij MZS Slijpservice, neemt u dan even telefonisch of e-mail contact op. Levertijden worden in gezamenlijk overleg bepaald. In elk geval kunt u er zeker van zijn dat levertijden worden nagekomen.

Wat doen wij precies?

Wij slijpen onder andere hm / hss cirkelzagen, frezen, bovenfrezen, boren, vlakbankbeitels, lintzagen, machinemessen, papiermessen etc. etc. voor de hout-, metaal-, en kunststofverwerkende industrie.

Wij leveren alle hierboven genoemde gereedschappen en verder nog wisselmesgereedschap voor de productie van ramen, deuren en kozijnen en (wisselmes)gereedschap voor CNC-bewerkingscentra inclusief alle opspangereedschap. Ook leveren wij Force, Weber tools, Silverline, JHV, Scheer, Makita, Guhdo, Quwoto, Lamello, en Metabo gereedschappen voor de laagste prijs.

 

Bezoekadres (alleen op afspraak)
Satelietbaan 1023-03

2181MG Hillegom

Postadres

Meeroever 16

2181NJ Hillegom

Overige gegevens:
Mobiel : 06-11297155
E-mail  : info@mzsgereedschap.nl
KvK nummer  : 59330775
BTW nummer  : NL 8061.65.078.B.01
IBAN  : NL 32 RABO 0140649964
BIC  : RABONL2U